Seizoen

heerlijke verse zuurkool uit het vat van HART De allerlekkerste. Losse verkoop dus niet voorverpakten dus in iedere gewenste hoeveelheid.

 

Recept ? klik op de afbeelding

fijngesneden boerenkool, natuurlijk zonder stronk. Zo lekker dat we zijn er “beroemd”mee zijn geworden.

Recept ? klik op de afbeelding

idere dag snijden we de hutspot vers,en datproef je. verpakt in zakken van 500 en 750 gram, en in de standaard verhouding 2/3 wortel en 1/3 uien.

Recept ? klik op de afbeelding

koolraap wordt langzaam een “vergeten”groente, maar niet bij ons natuurlijk, Wist u dat koolraap veel vitamine c bevat en veel vezels.Lekker als groente met een kaassausje, of heerlijk als stamppot.

Recept ? klik op de afbeelding

Groene kool werd vroeger ook wel savooie kool genoemd, en leent zich ook goed voor de stamppot of roerbakgerechten, of wat dacht u van vullen met gehakt ? 

Recept ? klik op de afbeelding

Spruitjes verkopen wij in twee maten, en natuurlijk alleen de lekkerste. spruitjes voorkoken en dan bakken met spek en ui is ook erg lekker. 

Recept ? klik op de afbeelding

Dijkmanzoet, ouderwets lekkere stoofappel, voor een ouderwets recept zoals hete bliksem. 

Recept ? klik op de afbeelding

Gieser Wildeman stoofpeertjes, lekker als bijgerecht af in combinatie met ijs of vla als lekker toetje.

Recept ? klik op de afbeelding

Gezoute bonen, wordt ook veel als stamppot gegeten, of met witte bonen “blote billetjes in het gras” was vroeger de uitdrukking.

Recept ? klik op de afbeelding

Knolselderij, een fijne veelzijdige groente, ga eens op zoek op internet en je leest dat het niet alleen voor de erwtensoep is maar ook geschikt als volledige maaltijdgroente.

Recept ? klik op de afbeelding